top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBeau Herder

Beaubot

Het is al een tijdje geleden dat ik iets nieuws heb gedaan. Iets waar ik vol in wil investeren ook al weet ik nog niet wat het zal opleveren. Iets waarin ik echt geloof en achter sta.

Hier is het dan.


Beaubot.


Ik ben al een aantal stappen verder dan starten, maar sta nog helemaal in de kinderschoenen als het gaat om het opstarten, inschrijven, marketen en beheren. Wat een energie en tijd gaat daarin zitten!

Gelukkig heb ik hier heel erg veel zin in en ben ik van mezelf enthousiast, dat maakt het namelijk ook heel leuk om te ontdekken, uit te zoeken en regelen van alles wat er bij het opzetten van een bedrijf komt kijken. Kamer van koophandel, website, domeinnamen, foto's etc.


Dan nu de volgende uitdaging. Het vormgeven van workshops, materiaal verzamelen en inkopen en natuurlijk uitzoeken waar de mensen zijn die mij nodig hebben.

Hiervoor is mijn dagelijkse werk een geweldige start, het onderwijs, want dat is denk ik wel mijn doelgroep. Leerkrachten en leerlingen.

Wat ik zie om me heen is veel enthousiasme, nieuwsgierigheid en plezier in het ontdekken wat er allemaal voor nieuws is op het gebied van programmeren en bijbehorende materialen zoals robotjes.

Ook zie ik dat er nog wat sturing mist. We weten nog niet zo goed waar we heen moeten en willen. Logisch ook, de techniek ontwikkelt zich zo snel dat we het nauwelijks kunnen bijhouden als mens, leerkracht en samenleving.

Toch proberen we alles wat we kunnen en blijven we voorruit kijken naar een toekomst die we niet kunnen voorspellen. We proberen onze kinderen en leerlingen klaar te maken voor een toekomst waarvan we met moeite een vaag beeld kunnen vormen.


Het vernieuwen en innoveren van onderwijs is belangrijk om ons als samenleving zo goed mogelijk voor te bereiden voor de toekomst. Het lijkt mij geweldig om hierin een kleine rol te kunnen spelen.

Samen met leerlingen en leerkrachten dromen en uitvinden wat we in de toekomst allemaal kunnen bereiken.

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Het vormen, uitwerken en opschrijven van een visie Het starten van een eigen bedrijf ervaar ik als een leuke uitdaging waar ik veel energie van krijg. Ook zorgt het ervoor dat ik me in onbekende situa

Post: Blog2_Post
bottom of page